Laddar videofil...
S2S verktyget erbjuder:
För Tränaren:
 • ett bibliotek med övningar, färdiga träningsprogram och andra resurser
 • förbered träningsprogram, säsongs- och utbildningsplaner
 • matchadministration
 • kommunikations- system
 • rapporter och statistik för lagen och spelarna
 • skapa egna övningar med ritverktyget
 • information till föräldrar
För spelaren:
 • bättre träning hemma
 • bättre förberedd till träningen
 • loggbok per säsong och sparat
För ledningen:
 • översikt över träningar och träningsarbetet
 • planbokning
 • administration av material
 • kvalitetssäkring
 • informationssystem
Nu också med: Förberedda träningsprogram per åldersgrupp med utvalda favoritövningar
Produkt- uppgraderingar är inkluderade i priset.

Vitsord

Hem
Roger Gustafsson, Chef för IFK Göteborgs Fotbollsakademi, Sweden
Roger Gustafsson

Detta är det mest kompletta coachning och träningsverktyg för ungdomar som jag har sett. Alla våra lag använder nu S2S. Kombinationen av fotbollkompetens och planläggning ökar effektiviteten, kvalitén och kontinuiteten i vårt träningsarbete.

Roger har tränat unga spelare i mer än 30 år. Under sex år på 90-talet ledde han också IFK Göteborg till fem svenska mästerskap och tog laget till slutspel tre gånger i Champions League.

Tony DiCicco, President i SoccerPlus Goalkeeper School och Field Player Academy, United States
Tony DiCicco

S2S biblioteket innehåller en imponerade samling av moment och övningar med videofilmer och stödavsnitt både från träning och från matcher på hög nivå. Personligen, uppskattar jag den omfattande samlingen av övningar för målvaktsteknik och taktisk träning.

Tony är en av de mest respekterade tränarna i USA, och den enda som vunnit både en Olympisk guldmedalj och ett världsmästerskap. Han sitter i FIFA:s tränarpanel. Tony var en "All-American" målvakt och spelade i USA:s landslag.

Even Pellerud, Huvudtränare för det norska damlandslaget, Norway
Even Pellerud

Jag har haft möjligheten att följa utvecklingen av S2S de sista åren. Jag är imponerad över grundligheten och långsiktigheten som präglar arbetet som gjorts med S2S.

Even har en lång karriär som spelare och tränare för klubblag och för landslag. Han byggde upp och ledde det norska damlandslaget som vann World Cup 1995, och ledde de kanadensiska damerna i World Cup 2003 och leder dem nu i World Cup i Kina 2007.

Teddy Moen, Daglig ledare för Norsk fotballtrener-forening, Norway
Teddy Moen

Bra "coaching" är en mycket krävande uppgift - både på planen och bakom skrivbordet. Internet öppnar upp för bättre och mer tidseffektiv planläggning, förberedelser och kommunikation. Ett "online coaching" vertyg som S2S representerar nya möjligheter och en lättare situation för tränarna.

Vid sidan av sin ställning i NFT, håller Teddy nu på att avsluta en doktorsexamen vid Norges Idrottshögskola. Han har en lång erfarenhet som tränare och klubbledare i Christiansands Fotballklubb. Teddy är också expertrådgivare för det Europeiska Fotbolltränarförbundet (UEFT).

Jacob Daniel, Sportslig direktör, Georgia State Soccer Association, United States
Jacob Daniel

I GSSA har vi haft glädjen av att arbeta tillsammans med S2S i vidarutveckling av ritprogram för diagram. Vi kommer att använda detta till att utforma och visa diagram i våra instruktionsmanualer. För oss är det viktigt att ritprogrammen är lätta att använda och att det blir bra illustrationer av övningarna. Och att vi kan överföra dem till textdokument eller "power point" presentationer.

Jacob är manager för coachningen i Georgia Soccer sedan 1993. Han är chef för tränarutbildning och spelarutveckling för det statliga förbundet och är medlem i US Soccer National Instructional Staff, såväl som US Soccer Regional ODP Staff.

Trond Eriksen, Tränarkoordinator i Stabeak Fotball, Norway
Trond Eriksen

Som elitförening, är utvecklingen av våra unga spelare extremt viktigt. För våra U14-U19 lag använder vi delen med utbildningsplaner av S2S verktyget. För de yngre gör vi träningsprogram genom välja övningar från biblioteket eller att lägga in förberedda träningsprogram.

Trond har varit tränarkoordinator i Stabeak sidan 1997. Innan detta tränade han ungdomar i nästan 20 år och var också sportslig ansvarig på distriktsnivå.

Willi Ruttensteiner, Sportchef Österrikes Fotbollsförbund, Austria
Willi Ruttensteiner

The co-operation between ÖFB and S2S gives the around 2.300 clubs in Austria, not only the possibility to share their competence between each other, but also to benefit from the ideas and methods of the ЦFB main coaches.
In addition, the platform provides powerful tools for management and communication for the teams and the club.

Som sportchef har Willi Ruttensteiner det övergripande ansvaret för träning och tränarutbildning i Österrike.

Willi Temper, Ordförande i Österikes Fotbolltränarförrening, Austria
Willi Temper

Fotbollsutvecklings kompetens är ett av de mest viktiga mål för Austrian Football Trainer Association. Baserat på detta, övervägde vi internetlösning för att företräda en ny möjlighet för att få stöd att nå allt högre nivåer. en internet plattform som S2S är ett önskeverktyg för tränaren att utveckla planering av träningsprogram och kommunikation inom klubbar.

Willi Temper har en lång bakgrund som spelare och tränare på varierade nivåer. Han är idag Ordförande i BÖFL.

Roman Stary, Ansvarig för U16 FK Austria Wien och assisterande tränare för U20 landslaget, Austria
Roman Stary

Earlier, Roman Stary was Head of the Youth Academy of Austria Kärnten. He then commented:
Talent development is of essential importance for us. Already, 30 players have made their way from the Academy into the Austrian premier league.
All coaches in our Youth Academy prepare their training sessions with S2S. For me, as the Head of the Academy, the platform provides an excellent tool to follow-up all coaching activities and to discuss them with the respective coaches.

Roman Stary kan se tillbaka på en professionell fotbollskarriär. Han spelade för Rapid och Austria Wien, First Vienna, GAK och Wacker Tirol innan han avslutade sin aktiva karriär i FC Kelag Kärnten.

Uppgradera till Full Tillgång
Uppgradera till Full Tillgång
Spelarlicens är nödvändig.

Detta ger spelaren och dig, liksom andra tränare på laget, Full Tillgång till hela Spelarutvecklingsdelen av programmet för spelaren.

I avsnittet Spelarutvecklingdelen är fokus på varje spelare - inte bara på laget.